Stillingsannonce korleder / dirigent

Mixos Koret, med hjemsted i Ølstykke søger en korleder/dirigent, som er villig til en hurtig ansættelse, gerne fra januar 2022

Arbejdsforhold:

Ansættelsen omfatter arbejdet som timelønnet kordirigent/underviser én gang ugentlig (altid mandag) kl. 19-21 med i alt 3 lektioner, eksklusiv eventuelle planlagte koncerter. Undervisningsperioden er primo januar 2022 til ultimo maj 2022, med mulighed for forlængelse i næste undervisningsperiode, primo september 2022 til ultimo maj 2023. Arbejdsstedet er Maglehøjskolen, Skelbækvej 8A 3650 Ølstykke. Der er ikke undervisning i skolernes ferieperioder. MIXOS er et hold under Ølstykke Musikaftenskole. Ansættelsen sker derfor iht. løn- og ansættelsesvilkår for ledere og lærere ved undervisning efter Folkeoplysningsloven. Lønnen udgør pr. dato 289,47 kr. pr. lektion og udbetales månedsvis bagud. Ferielovens regler er gældende for ansættelsen og feriegodtgørelsen udgør 12 ½% jfr. Ferielovens paragraf 12.

Kvalifikationer:

Vi har en forventning om, at en korleder/dirigent har en relevant uddannelse inden for musik. At pågældende med autoritet kan styre 20 – 25 kormedlemmer og inspirere koret med eget og nyt repertoire samt indgå i korets positive og sociale miljø.

Koret:

MIXOS er p.t. et 3-stemmigt blandet amatørkor, der består af ca 20 sangglade mennesker, begyndere og øvede. Vi har det sjovt, så lattermusklerne røres også. Men vi arbejder seriøst med vores stemmer, og koret gør en indsats for at lyde godt. Vi synger rytmisk, viser, pop, danske sange, folkesange, evergreens og små klassiske satser eksempelvis:

Breaking up is hard to do, Bag duggede ruder, Georgia on my mind,

Lyse nætter, Så skimrande var aldrig havet, Beattles medley

Fix You, I skovens dybe stille ro

Yderligere informationer kan hentes hos skoleleder Jørgen Luffé tlf. 4021 1036 / email jorgen.luffe@gmail.com eller formanden Erik V. Nielsen tlf. 4079 0714 / email erikverner@nielsen.mail.dk

Ølstykke Musikaftenskolen December 2021

Medlem af Dansk Oplysningsforbund